28 Kinderen
kunnen sporten
€ 7.062 opgehaald (47%) € 15.000 doelbedrag
Campagne is afgesloten

NN Rent voor Jeugdsportfonds 2016

In Nederland leven 1 op de 9 kinderen in armoede. Alleen al in Rotterdam leven er 20.000 kinderen onder de armoedegrens. Meer dan 15.500 van deze kinderen doen niet aan sport en hun leven staat vaak letterlijk stil omdat ze nergens aan mee kunnen doen.

Om deze kinderen te kunnen laten sporten is een gmiddeld bedrag nodig van € 250,- per kind per jaar. Dit geld gaat direct naar de sportvereniging en de sportwinkel. Jaarlijks creëert het Jeugdfonds Sport Rotterdam voor ruim 4.500 Rotterdamse kinderen een kans om te sporten.

 

Laatste updates

21 september 2016 Jeugdsportfonds weer het goede doel van... Ook in 2017 is het Jeugdsportfonds weer het goede doel van de NN Marathon Rotterdam. Vorig jaar hebben we 200 kinderen extra in beweging kunnen brengen dankzij de donaties van alle lopers. Wij gaan ervoor om ook dit jaar weer 200 kinderen een jaar te kunnen laten sporten. Loop jij met ons mee? Maak nu een actie op onze actiepagina en laat je sponsoren door relaties, vrienden, familie en buren.  Lees meer
01 februari 2016 Bestuursleden lopen NN Marathon Rotterdam Ook de bestuursleden van het Jeugdsportfonds Rotterdam lopen op 10 april de NN Marathon Rotterdam. Penningmeester Wilfred van der Maas loopt de hele marathon. Voorzitter Jan Markerink en bestuurslid Paul van Weelden lopen beide 21 kilometer in de Business Duo Marathon. Zet ‘m op! Lees meer
Bekijk meer

Voor vragen over het Jeugdsportfonds Rotterdam kun je contact opnemen met Ellen Breedveld, coördinator Jeugdsportfonds Rotterdam, via rotterdam@jeugdsportfonds.nl. Voor vragen over jouw actiepagina kun je contact opnemen met het Jeugdsportfonds door een mail te sturen naar mijnactie@jeugdsportfonds.nl. Vermeld hierbij dat je een actie wilt aanmaken voor het Jeugdsportfonds Rotterdam.

mijnactie@jeugdsportfonds.nl